• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij JD International

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij JD International?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij JD International
Je bent hier:

Project Fietsland.com

Welkom bij Fietsland.com

Deze website is voor ondersteuning van onze winkel.
Kunt u niet vinden op deze website wat u wilt weten, bel ons dan op telefoonnummer 0497-513098 of mail ons op info@fietsland.com of kom gewoon langs in onze winkel in Eersel.

Graag tot ziens en uiteraard staat de koffie voor u klaar!

Kopen via internet of bij Fietsland?

Veel mensen kopen een fiets via internet. Ze denken hiermee goedkoper uit te zijn. Het voordeel op korte termijn is meestal 17% van de adviesprijs. Op basis van een fiets van € 750,= is dat € 127,50. Maar veel mensen realiseren zich niet dat daar geen enkele service bij hoort. Een proefrit maken kan niet, geen gratis servicebeurt en het belangrijkste, de afstelling van de fiets mag uzelf doen. Denk daarbij eens aan de volgende bijkomende kosten:


* € 30,- bezorgkosten
* € 37,50 voor correct en vakkundig rijklaar maken (verplicht i.v.m garantie).
* € 22,50 om uw fiets na 2 maanden af te checken (verplicht i.v.m garantie).
* € 15,- om uw zadel en stuur perfect af te stellen of hierover advies te krijgen.
* € 30,- voor een nieuw zadel dat wel bij uw zitvlak past.
* € 25,- voor prettige handvatten.
* € ? kosten te maken bij eventuele garantie werkzaamheden.


Ons advies is om liever wat meer te betalen om onvoorziene kosten te voorkomen. Bovendien krijgt u bij ons in winkel de persoonlijke aandacht en service die u verdient bij aanschaf van een nieuwe fiets. Daarnaast is de keuze voor Fietsland.com in eerste instantie een keuze waarbij u misschien een hogere prijs betaalt, maar na enkele jaren kunt u zeggen dat u een fijne fiets heeft waarbij u een leuke relatie heeft opgebouwd met uw leverancier. Dit is vaak verstandiger dan een korte termijn keuze die weliswaar goedkoop lijkt, maar dat uiteindelijk toch niet blijkt te zijn. Fietsland.com werkt servicegericht, u en uw fiets staan centraal. Enkele voordelen die Fietsland.com u biedt:


* Persoonlijk advies op maat.
* Mogelijkheid om verschillende modellen met elkaar te vergelijken.
* Gratis afstelling van de fiets na uitgebreide fietsmeting.
* Gratis leenfiets bij reparatie en onderhoud.
* Mogelijkheid om uw keuze vooraf te proberen middels een gratis proefrit.
* Geen afleveringskosten, maar wel een fiets die geheel is nagekeken en afgesteld.

Daarnaast hebben we een ruime keus in accessoires, uiteraard worden deze kosteloos gemonteerd. Uw kinderzitjes zitten dus veilig vast, uw tas loopt niet tegen de spaken en uw fietscomputer werkt gewoon. Wel zo prettig. Uw stuur en uw zadel stellen wij correct af en zo voorkomen wij onnodige blessures welke te wijten zijn aan een verkeerde zithouding. Ook betaat de mogelijkheid om kosteloos of indien nodig tegen meerprijs handvatten en / of zadel te ruilen, zodat de contactpunten met uw fiets volledig naar wens zijn. Zadelpijn, gevoelloze en tintelende handen komen bij onze klanten niet voor. Tenslotte checken wij na 2 maanden kosteloos uw fiets op alle essentiële punten zodat u zeker weet dat alles in orde en veilig is.